www.marquis.nl.

MarQuis makelaars & taxateurs

  • Persoonlijk en modern makelaarskantoor met een frisse kijk op zaken
  • Gespecialiseerd in de woningmakelaardij.
  • Actief in alle prijsklassen en woningtypen
  • Dagelijks bezig met verkopen en taxeren
  • Ook actief als aankoopmakelaar en nieuwbouwmakelaar
  • Echte mensen-mensen en daarmee onderscheidend
  • Professionele aanpak met persoonlijke aandacht

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel,  in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

Het aanbod van de diverse woningen is groot. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten waarbij het team van MarQuis adviseert en bemiddelt.
Heeft u liever een huurwoning? Ook hierin heeft MarQuis een gevarieerd aanbod. 
Voor woningstichting HW Wonen worden de huizen in in de volgende delen van de Hoeksche Waard door MarQuis verkocht: ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Heinenoord, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Strijensas, Mookhoek, Numansdorp, Klaaswaal en Zuid-Beijerland.
Binnen de Hoeksche Waard is het kantoor dus van alle markten thuis. 
Deze expertise komt goed van pas bij het taxeren van panden voor een aankoop of verkoop. Of voor de financiering, misschien voor een boedelscheiding of een afwikkeling met de fiscus. Ook voor deze diensten kunt u bij MarQuis terecht.

Nog even voorstellen
Carsten Tieleman, directeur/eigenaar is NVM makelaar en beëdigd taxateur. Hij kent de Hoeksche Waard op zijn duimpje en staat bekend om zijn enthousiasme en uitgebreide bezichtigingen. Gedreven, spontaan en ambitieus – dat is Annerisca Monster, eveneens NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Met een groot gevoel voor service, staat ze vele kopers en verkopers bij.  Marleen de Jong is volledig op  hoogte van het reilen en zeilen van het makelaarskantoor en is de spil tussen de makelaars en de klanten. Yvonne Corlemeijer, assistent makelaar, werkt met veel accuratesse aan aktes, taxaties en alles wat er binnen het kantoor gebeurt. Nely Kerkstra, steun en toeverlaat vanaf het allereerste begin, is een ster in de administratie en duizendpoot. Met veel plezier in het werk staan de mensen van MarQuis voor u klaar van maandag t/m zaterdag.
MarQuis is een kantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd (RMT). Particulieren, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bedrijven zijn klant bij MarQuis.

Het aanbod van MarQuis vindt u natuurlijk terug op www.funda.nl en ook op de eigen site www.marquis.nl. Ook de nieuwe communicatievormen via Facebook en Twitter worden ingezet bij de promotie van het aanbod.
Kijkt u eens op www.marquis.nl voor het actuele aanbod en mooie nieuwbouw projecten. Of laat u adviseren of begeleiden bij de aankoop van een woning door één van de makelaars van MarQuis. Wij zijn u graag van dienst, tot ziens!