Hoe en wat

Even naar de kapper, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse bezigheden wilt u niet altijd vrienden of familie  inschakelen. Daarom is er nu de Wielewaal, een elektrische auto, die u van A naar B brengt (en weer terug) in ’s Gravendeel. De Wielewaal brengt u op afspraak weer naar huis… gemak dient de mens!

De Wielewaal rijdt op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Graag vooraf reserveren. 

De Wielewaal is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. De accu van deze dorpsshuttle heeft een beperkt bereik waardoor de Wielewaal alleen korte stukjes rijdt in de kern ’s Gravendeel. In De Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

1. Bellen

Bel het telefoonnummer van uw Wielewaal om een rit aan te vragen.

Telefoon nummer  06 11 22 34 96

2. Ophalen

De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar een adres in de kern (bijvoorbeeld de kapper, supermarkt, familie, fysio of huisarts).

3. Thuisbrengen

U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis. De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.