Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel,  in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

Het aanbod van de diverse woningen is groot. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten waarbij het team van MarQuis adviseert en bemiddelt.

Heeft u liever een huurwoning? Ook hierin heeft MarQuis een gevarieerd aanbod. 
Voor woningstichting HW Wonen worden de huizen in in de volgende delen van de Hoeksche Waard door MarQuis verkocht: ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Heinenoord, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Strijensas, Mookhoek, Numansdorp, Klaaswaal en Zuid-Beijerland. 

Binnen de Hoeksche Waard is het kantoor dus van alle markten thuis. 
Deze expertise komt goed van pas bij het taxeren van panden voor een aankoop of verkoop. Of voor de financiering, misschien voor een boedelscheiding of een afwikkeling met de fiscus. Ook voor deze diensten kunt u bij MarQuis terecht.

MarQuis is een kantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd (RMT).

Met veel plezier in het werk staan de mensen van MarQuis voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst, tot ziens!