Oranje Fonds

Wie zijn wij
Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. We zijn er voor iedereen die wil bijdragen aan een sociaal verbonden Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn ons beschermpaar.

Wat doen wij
Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Onze steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Meedoen
Samen maken we onze samenleving socialer. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Doe je mee?

Aanvragen
Uw organisatie draagt bij aan een sociaal verbonden samenleving. U ziet waar het beter kan en ontwikkelt activiteiten als vrijwilliger of initiatiefnemer. Wilt u een aanvraag doen voor een project? Klop eens aan bij het Oranje Fonds!

Aanmelden nieuwsbrief
Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuws en inspirerende video’s over de vele projecten die wij steunen. Ook leest u alles over onze programma’s en campagnes zoals Maatjes Gezocht, Burendag, NLdoet en Appeltjes van Oranje.