Dankzij de financiële ondersteuning van veel ’s-Gravendeelse bedrijven, gemeente Binnenmaas, stichting “Vrienden van Immanuel” en Rabobank Hoekse Waard was het mogelijk dit project snel te realiseren. Wij zijn hen dan ook veel dank verschuldigd.

Ook willen wij basisschool “De Schelf” bedanken. De opbrengsten van de sponsorloop op de straatspeeldag juni 2013 hebben zij deels aan dit project gedoneerd. Een mooi initiatief: jongeren lopen voor ouderen en gehandicapten.

Het Wielercomité ’s-Gravendeel heeft op 30 april 2013 het batig saldo van de plaatselijke wielerronde ter beschikking gesteld, waarvoor onze dank.

“Fietsen voor fietsen” is de letterlijke gedachte achter de tweede editie van “D’n Echte Hoeksche Tocht”, de fietstoertocht door de Hoekse Waard. Op 31-08-2013 zijn er vier speciale routes uitgestippeld over het eiland, waarvan een speciale pannenkoekentocht voor kinderen. Deze tochten zijn georganiseerd door R. Aardoom, Bike Totaal Hartman en stichting Bike4Charity. Ook zij schonken hun opbrengst.